Home » Plataformes i Campanyes

L’APFCIB forma part de:

pic-ippf
L’IPPF es va crear l’any 1952 durant la en la 3a Conferència Internacional de Planificació Familiar i les entitats membres treballen i ofereixen serveis de salut sexual i reproductiva a més de 172 països del món.
www.ippf.org

pic-fpfe
És una organització no governamental formada per un grup d’associacions i persones que creuen en el lliure exercici dels drets sexuals i reproductius de la població. Treballem des del 1987 amb programes d’educació i atenció directa, alhora que defensem canvis polítics i legislatius.
www.fpfe.org

pic-nosotrasdecidimos
Formada per entitats i grups de tot l’Estat español que ens hem unit per fer front a la contrareforma de la Llei de Salut Sexual i Reproductiva i d’IVE anunciada pel Ministre Gallardón.
nosotrasdecidimos.org

pic-avortamentlliure
Formada per més de 200 entitats, grups, moviments i dones que seguim reivindicant, reflexionant i mobilitzant la societat en defensa del dret de les dones a decidir sobre el propi cos.
www.caladona.org
sosdretalpropicos.blogspot.com.es

pic-comite1d
És una organització no governamental constituïda l’any 1998 com a plataforma d’ONG que treballen per donar resposta al VIH/sida al territori autonòmic de Catalunya; eradicar l’estigma i la discriminació de les persones que viuen amb VIH/sida i incidir en les polítiques autonòmiques i estatals per a promoure els canvis socials, legals i administratius que contribueixin a millorar les condicions de vida de les persones amb VIH/sida i a prevenir de forma adequada la seva transmissió a la societat.
www.comite1desembre.org

pic-donesalut
Xarxa d’entitats i de dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d’usuàries, d’ajuda mútua, de professionals, d’activistes per la salut. Creiem que hem de ser subjectes actius en el procés de salut i desitgem millor qualitat, equitat i calidesa en l’atenció sanitària i polítiques potenciadores de salut amb perspectiva de gènere.
www.xarxadedonesperlasalut.org

pic-cndc
És l’òrgan participatiu i consultiu de l’Institut Català de les Dones. Aplega les diferents entitats, associacions, grups i consells de dones del territori català per a aquelles qüestions vinculades al Pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya en matèria de polítiques de dones en els àmbits polític, econòmic, social i cultural. Els seus camps d’actuació tenen relació directa o indirecta amb el reconeixement del paper social i la qualitat de vida de les dones.
www20.gencat.cat


És un espai on debatre i tractar qüestions d’interès per a les dones de Barcelona. És l’òrgan de participació de les dones de la ciutat en les polítiques de l’Ajuntament de Barcelona i va ser creat al 1994 amb caràcter consultiu i de participació.
w110.bcn.cat

Amb el fi d'oferir-te un millor servei, APFCIB utilitza cookies. Continuant navegant pel lloc, acceptes l'ús de les mateixes.OK